creatief denken creatieve workshops innovatie Coaching van organisaties en personen organisatie advies training creatief denken cv Anne Heleen Bijl training mindmap maken Contact met Creatieve Consultancy
senseo appararaat
creatieve workshops innovatie
begeleiding congressen
innovatief klimaat

 

 

 

 

Een ondernemend en innovatief klimaat

Wat maakt een organisatie, naast een goed product, tot een bloeiende onderneming?
Geïnspireerde medewerkers zijn van het grootst belang!
Mensen raken meer geïnspireerd voor het werk wat ze doen als ze kunnen werken in een open, constructieve sfeer waarin ieder zijn “ei kwijt kan”, waarin ideeën en meedenken worden gewaardeerd. Waar mensen respectvol met verschil van inzicht omgaan en op zoek gaan naar wat er van waarde in een nieuw idee, een verandering kan zitten om zo gezamenlijk tot de beste oplossingen te komen, een aantrekkelijke toekomst te creëren.

In een innovatief klimaat denken de medewerkers mee met elkaar, hebben de verschillende teams en afdelingen oog voor elkaar, stromen de ideeën. De leidinggevende draagt er zorg voor dat initiatieven waardering krijgen en biedt ondersteuning om ideeën kans van slagen te geven.
Om de goede ideeën te krijgen staan de medewerkers dicht bij de klant. Ze kennen zijn behoeften en anticiperen daarop. Bij de interne organisatie vinden ze een luisterend oor voor de vernieuwende ideeën. Ze weten hoe ze de klant in een vroegtijdig stadium kunnen betrekken in het proces van vernieuwing.

Creatieve Consultancy helpt bij het creëren van een inspirerend innovatief klimaat.

Ideeënmanagement toegesneden op de organisatie en training van management en medewerkers zijn voor innovatie zeer waardevolle instrumenten.

innovatief klimaat
training creatief denken
creatieve workshops
begeleiding congressen

coachend leidinggeven
individuele coaching
teambuilding
visieontwikkeling
interactieve lezingen

 

Ontwikkeling apparaat water-
zuivering voor
ontwikkelingslanden