creatief denken creatieve workshops innovatie Coaching van organisaties en personen organisatie advies training creatief denken cv Anne Heleen Bijl training mindmap maken Contact met Creatieve Consultancy

Individuele coaching

Het is altijd weer verrassend wat er in positieve zin verandert wanneer je in een coachingsgesprek in rust de kans hebt te reflecteren over de onderwerpen die je bezighouden.

Hoe snel het soms kan gaan; problemen en obstakels die energie namen, verdwijnen en er ontstaat een nieuw perspectief, waar je juist energie van krijgt. Waar zinvol worden creatieve denktechnieken benut om ‘kanteling van perspectief’ te creëren .

Je kunt zaken net iets anders aanpakken waardoor het weer stroomt, waardoor een verfrissende relatie met collega’s ontstaat, een motiverende wijze van leidinggeven, een coöperatieve sfeer op de afdeling of een heldere kijk op het pad dat je wilt volgen in je loopbaan.

Vele vragen kunnen ten grondslag liggen aan een individueel coachingstrajekt. Meestal zijn 8 gesprekken van 1,5 uur genoeg om de gewenste resultaten zichtbaar bereikt te hebben in de praktijk en met vernieuwd elan aan de slag te zijn.

De individuele coaching vindt meestal plaats op een passende locatie in Groningen: Het Kasteel

innovatief klimaat
training creatief denken
creatieve workshops
begeleiding congressen

coachend leidinggeven
individuele coaching
teambuilding
visieontwikkeling
interactieve lezingen