creatief denken creatieve workshops innovatie Coaching van organisaties en personen organisatie advies training creatief denken cv Anne Heleen Bijl training mindmap maken Contact met Creatieve Consultancy
senseo appararaat
creatieve workshops innovatie
begeleiding congressen
innovatief klimaat

Begeleiding congressen & symposia

een paar voorbeelden....

“De gezondheidszorg op weg naar de toekomst…”
Door gebruik te maken van creatieve technieken en de spelregels van creatieve communicatie zien de deelnemers een toekomst voor zich waar ze zich graag voor in willen zetten.
Beren op de weg en belemmerende factoren worden ook in kaart gebracht en vervolgens gaan groepjes aan de slag om op creatieve wijze oplossingen te bedenken voor de thema's waar ze zich bij betrokken voelen. In een constructieve sfeer waarin ieders bijdrage ertoe doet, onstaan prachtige plannen waar men werkelijk mee verder kan.

Dagvoorzitter Medisch congres
Als dagvoorzitter op het internationale congres met cardiologen uit 16 landen lukt het om het vaste stramien en protocol te doorbreken, rekening houdend met de verschillende culturen en daarbij behorende verwachtingen; spannend!
De deelnemers komen letterlijk en figuurlijk in beweging, ontmoeten elkaar op andere wijze, gaan samen delen, speuren naar kansen, naar nieuwe uitwisselingsmogelijkheden, nieuwsgierig en open naar elkaars ervaringen en hebben plezier.

innovatief klimaat
training creatief denken
creatieve workshops
begeleiding congressen

coachend leidinggeven
individuele coaching
teambuilding
visieontwikkeling
interactieve lezingen